MRP

Mette Caspersen

Da jeg startede på højskolen, var det for at lege med omgivelserne og udfordre mig selv på det kreative.

Inden højskolen læste jeg kunsthistorie på Århus universitet. Jeg valgte dog at stoppe, da det teoretiske element overtog den praktiske og kreative del af studiet.

Opholdet på DSDH lærte mig at eksperimentere, at afprøve mine ideer og gav mig en forståelse for de forskellige materialer i branchen. Jeg lærte hvordan det faglige og det sociale kan gå op i en højere enhed og skabe spændende resultater. Så længe det er sjovt, så gør man det rigtigt!

Jeg valgte linjen for Møbel, Rum & Produktdesign, da denne netop lød legende, eksperimenterende og lærerig. Gennem kunsthistorien har jeg lært en del om den danske møbelkunst, og MRP-linjen virkede som det rette sted at gøre op med traditionerne!

Jeg havde ingen planer, forud for opholdet, om at søge ind på en designskole, men efter et par måneder i det rette element og et par samtaler med de rette folk, valgte jeg at søge ind på linjen for Furniture Design på VIA Design i Herning. Gennem mit ophold på DSDH opdagede jeg, at det særligt var interiørprodukter og møbler, som vagte min interesse. Jeg søget derfor ind på en designskole, hvor værkstedet er i fokus.

Lige nu studerer jeg Furniture Design på VIA Design & Business i Herning. Det er en uddannelse som lægger stor vægt på håndværk, materiale- og brancheforståelse og nye designeres muligheder i ”den virkelige verden”.