Højskolelærer

Vi er en moderne folkehøjskole med fokus på kreative fag indenfor visuel/kommunikations design, produkt og møbel design, mode og tekstil design samt rum og arkitektur. Vi søger lige nu en kollega med fokus indenfor kommunikation og/eller produktdesign. En kollega der kan undervise selvstændigt og sammen med andre.

Det vil være godt:

  • Hvis du har styr på adobe programmerne (Photoshop, Illustrator og Indesign).
  • Hvis du interesserer dig (eller har kompetencer) for bæredygtighed, musik, sport, politik, filosofi, psykologi, samfund, ølbrygning – eller andre passioner du mener kan berige vores fantastiske højskole.
  • Hvis du har skruet hænderne rigtigt på (er praktisk anlagt) – og ikke er bange for at tage fat.
  • Hvis du har en masse gode, og gerne overraskende, idéer du bare MÅ ud med.
  • Har du pædagogisk fornemmelse og tæft for at møde mennesker dér hvor de er?
  • Egentlig vil vi helst bare gerne overraskes med din ansøgning.

Vi tilbyder:

En stilling på en yderst velfungerende og populær højskole – med en lille flok meget entusiastiske undervisere og en dejlig samlet personale gruppe. Du vil blive en del af en kultur med en masse kreativ energi, faglig stolthed, hygge, snak – samvær med unge mennesker og en masse fester. Ud over selv at tilrettelægge og afvikle inspirerende projektforløb, samt indgå i et højt værdifuldt højskoleliv med skolens elever, vil du også få ansvar for planlægning af nogle af de overordnede forløb for fagene over hhv. efterårs- og forårs semestrene.

Et alsidigt arbejde med ansvar, glæde og frihed. Arbejdet som underviser på højskolen består af tre næsten lige store dele; undervisning, forberedelse og højskolearbejde. De undervisningsfri perioder bruges til at forberede undervisning og deltage i møder. Højskolearbejdet består af værtsdage, samvær med eleverne, deltagelse i aktiviteter og arrangementer. Der er ikke krav til undervisnings erfaring – men du skal selvfølgelig kunne, og have lyst til, at undervise og træde i karakter overfor større grupper af unge. Måske har du akademisk designfaglig baggrund, men det er ikke et krav.

Desuden skal du have lyst til at flytte på landet, da vi ønsker at du bor i vores dejlige tjenestebolig på højskolen.

Vi er:

En arbejdsplads med en flad struktur, hvor du vil referere til skolens forstander og løse dine opgaver i tæt samarbejde med højskolens øvrige undervisere og personale. Vi er en kosthøjskole med høje ambitioner om trivsel, fællesskab og faglighed – både for kursister og medarbejdere. Vi arbejder med design som fagligt udgangspunkt og forener det på enestående vis med højskolelivet. Vi har rammerne til at tage fat og tage fejl.

Vi bor landligt og naturskønt og huser bl.a. Danmarks ældste voldgrav – så du får en masse idyl foræret, og kommer tæt på naturen og oplever årstidernes skiften på egen krop.

Den Skandinaviske Designhøjskole tilbyder lange 
kurser på fire forskellige linjer:

  • Mode og Tekstildesign
  • Visuel Kommunikation
  • Arkitektur og Bydesign
  • Møbel, Rum og Produktdesign

Stillingen:

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling med løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med start 3. Januar 2018. Såfremt du ser mulighed i deltidsansættelse må du gerne foreslå dette med spændende begrundelse.

Ansøgningsfrist:

Fredag den 10. november 2018 kl. 12.00
Samtaler finder sted i perioden 20. til 27. november

Ansøgning skal sendes til:

Den Skandinaviske Designhøjskole
Brusgårdsvej 25
8960 Randers SØ
Mrk: højskolelærer 2018
 
eller
 
info@designhojskolen.dk
Emnefelt: højskolelærer 2018
 
For yderligere oplysninger:
 
Jakob Nørregaard, forstander
Tlf.: + 45 86 44 80 44
E-mail: jakob@designhojskolen.dk